Ціль 2. Подолання голоду, розвиток сільського господарства Завдання 2.3: Забезпечити створення стійких систем виробництва продуктів харчування, що сприяють збереженню екосистем і поступово покращують якість земель та ґрунтів, насамперед за рахунок використання інноваційних технологій

Дані та ресурси
Додаткова інформація
Поле Значення
Відповідальна особа Кобріна Анна Олександрівна
Версія 1.0
Востаннє оновлено Жовтень 31, 2024, 11:48 (EET)
Створено Грудень 20, 2021, 12:41 (EET)
Частота оновлення набору даних Щороку
Підстава та призначення збору інформації Постанова Кабінету Міністрів України від 21.10.2015 № 835 "Про затвердження Положення про набори даних, які підлягають оприлюдненню у формі відкритих даних" (зі змінами, внесеними згідно з Постановами КМ № 1035 від 28.12.2016 і № 354 від 24.05.2017)
Ідентифікаційний номер набору даних f63c6194-e9b8-4ab4-ae2d-f196346272a3
Паспорт набору даних Завантажити
Структура набору даних Завантажити

Відповідно до Закону України "Про доступ до публічної інформації” публічна інформація у формі відкритих даних (відкриті дані) оприлюднюється для вільного та безоплатного доступу до неї. Відкриті дані дозволені для їх подальшого вільного використання та поширення.

Будь-яка особа може вільно копіювати, публікувати, поширювати, використовувати, зокрема в комерційних цілях, у поєднанні з іншою інформацією або шляхом включення до складу власного продукту відкриті дані з обов’язковим посиланням на джерело їх отримання.

Умовою будь-якого подальшого використання відкритих даних є обов’язкове посилання на джерело їх отримання (у тому числі гіперпосилання на веб-сторінку відкритих даних розпорядника інформації).