{ "profile": "data-package", "name": "f63c6194-e9b8-4ab4-ae2d-f196346272a3", "contributors": [ { "role": "author", "email": "O.Kostyrko@ukrstat.gov.ua", "title": "o-kostyrko-6617" }, { "role": "maintainer", "email": "A.Kobrina@ukrstat.gov.ua", "title": "Кобріна Анна Олександрівна" } ], "created": "2021-12-20T10:41:07.040791", "title": "Частка сільськогосподарських угідь під органічним виробництвом, у загальній площі сільськогосподарських угідь", "keywords": [ "атрибути", "дані", "коди", "методологія", "період", "показники", "продукти", "україна", "інформація", "ґрунт" ], "version": "1.0", "licenses": [ { "path": "http://www.opendefinition.org/licenses/cc-by", "name": "cc-by", "title": "Creative Commons Attribution" } ], "homepage": "https://data.gov.ua/dataset/f63c6194-e9b8-4ab4-ae2d-f196346272a3", "id": "07e740f5-0002-4c9d-9dfb-d7758674fcbd", "resources": [ { "mimetype": "text/csv", "profile": "tabular-data-resource", "name": "223. Частка сільськогосподарських угідь під органічним виробництвом, у загальній площі сільськогосподарських угідь.xlsx", "encoding": "utf-8", "format": "CSV", "path": "https://data.gov.ua/datastore/dump/86c53c01-9972-4c86-b598-be481a4be4df", "schema": { "fields": [ { "type": "text", "name": "attributes", "format": "default" }, { "type": "text", "name": "code", "format": "default" }, { "type": "text", "name": "data", "format": "default" }, { "type": "text", "name": "period", "format": "default" } ], "missingValues": [ "" ] } }, { "mimetype": "application/json", "profile": "data-resource", "name": "223. Частка сільськогосподарських угідь під органічним виробництвом, у загальній площі сільськогосподарських угідь", "format": "JSON", "encoding": "utf-8", "path": "https://data.gov.ua/dataset/07e740f5-0002-4c9d-9dfb-d7758674fcbd/resource/7e2a1aee-c170-44be-ae33-d0d8983a7ba5/download/223-chastka-silskogospodarskikh-ugid-pid-organichnim-virobnitstvom-u-zagalnii-ploshchi-silsko.json" } ], "description": "Ціль 2. Подолання голоду, розвиток сільського господарства\r\nЗавдання 2.3: Забезпечити створення стійких систем виробництва продуктів харчування, що сприяють збереженню екосистем і поступово покращують якість земель та ґрунтів, насамперед за рахунок використання інноваційних технологій" }