{ "profile": "data-package", "name": "991410b2-3f52-4a05-9d83-8fd2c7945c61", "contributors": [ { "role": "author", "email": "O.Kostyrko@ukrstat.gov.ua", "title": "o-kostyrko-6617" }, { "role": "maintainer", "email": "A.Kobrina@ukrstat.gov.ua", "title": "Кобріна Анна Олександрівна" } ], "created": "2021-12-20T10:22:00.590464", "title": "Частка продукції харчової промисловості та переробки сільськогосподарської сировини в експорті груп 1-24 УКТЗЕД", "keywords": [ "дані", "донецька", "коди", "луганська", "методологія", "опис", "період", "продукти", "україна", "індикатор", "інформація" ], "version": "1.0", "licenses": [ { "path": "http://www.opendefinition.org/licenses/cc-by", "name": "cc-by", "title": "Creative Commons Attribution" } ], "homepage": "https://data.gov.ua/dataset/991410b2-3f52-4a05-9d83-8fd2c7945c61", "id": "e49f98a1-2bfa-4d5f-9bad-aa7aeecd7aa2", "resources": [ { "mimetype": "text/csv", "profile": "tabular-data-resource", "name": "222. Частка продукції харчової промисловості та переробки сільськогосподарської сировини в експорті груп 1-24 УКТЗЕД.xlsx", "encoding": "utf-8", "format": "CSV", "path": "https://data.gov.ua/datastore/dump/45343478-d3f9-40ad-95d9-07942a4e1450", "schema": { "fields": [ { "type": "text", "name": "attributes", "format": "default" }, { "type": "text", "name": "code", "format": "default" }, { "type": "text", "name": "data", "format": "default" }, { "type": "text", "name": "period", "format": "default" } ], "missingValues": [ "" ] } }, { "mimetype": "application/json", "profile": "data-resource", "name": "222. Частка продукції харчової промисловості та переробки сільськогосподарської сировини в експорті груп 1-24 УКТЗЕД", "format": "JSON", "encoding": "utf-8", "path": "https://data.gov.ua/dataset/e49f98a1-2bfa-4d5f-9bad-aa7aeecd7aa2/resource/072e6344-f01c-4f7a-9c65-bc42ac6199b0/download/222-chastka-produktsiyi-kharchovoyi-promislovosti-ta-pererobki-silskogospodarskoyi-sirovini-v-e.json" } ], "description": "Ціль 2. Подолання голоду, розвиток сільського господарства\r\nЗавдання 2.3: Забезпечити створення стійких систем виробництва продуктів харчування, що сприяють збереженню екосистем і поступово покращують якість земель та ґрунтів, насамперед за рахунок використання інноваційних технологій.\r\nДані в динаміці 2015-2020 рр." }