[[{"name":"name of dataset","title":"назва","description":"Індекс виробництва харчових продуктів"},{"name":"code","title":"коди","description":"01-Індекс виробництва харчових продуктів;01.1-Виробництво м’яса та м’ясних продуктів;01.2-Перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків;01.3-Перероблення та консервування фруктів і овочів;01.4-Виробництво олії та тваринних жирів;01.5-Виробництво молочних продуктів;01.6-Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості, крохмалів та крохмальних продуктів;01.7-Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості;01.8-Виробництво хліба, хлібобулочних і борошняних виробів;01.9-Виробництво хліба та хлібобулочних виробів, виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання;01.10-Виробництво сухарів і сухого печива, виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок тривалого зберігання;01.11-Виробництво інших харчових продуктів;01.12-Виробництво цукру;01.13-Виробництво какао, шоколаду та цукрових кондитерських виробів;01.14-Виробництво чаю та кави;01.15-Виробництво прянощів і приправ;01.16-Виробництво інших харчових продуктів, н.в.і.у","datatype":"string"},{"name":"period","title":"період","description":"Дата у форматі ISO 8601 (рррр). Наприклад: 2019","datatype":"date"},{"name":"units of measurement","title":"одиниці виміру","description":"%"},{"name":"data","title":"дані","description":"data-Індекс виробництва харчових продуктів, у % до попереднього року","datatype":"decimal"},{"name":"attributes","title":"атрибути","description":"Наприклад: Виробництво м’яса та м’ясних продуктів"},{"name":"note","title":"примітка","description":"NA-інформація відсутня"},{"name":"note","title":"примітка","description":"C - інформація конфіденційна"},{"name":"comparison","title":"порівняння","description":"категорія 1-%.\r\nПоказники порівнюються в межах своєї категорії. "},{"name":"info","title":"інформація","description":"Ціль 2. Подолання голоду, розвиток сільського господарства"},{"name":"info","title":"інформація","description":"Завдання 2.3. Забезпечити створення стійких систем виробництва продуктів харчування, що сприяють збереженню екосистем і поступово покращують якість земель та ґрунтів, насамперед за рахунок використання інноваційних технологій"},{"name":"info","title":"інформація","description":"Індикатор 2.3.1"},{"name":"info","title":"інформація","description":"Організація (ї): \r\nДержавна служба статистики України (Держстат)."},{"name":"info","title":"інформація","description":"Методологія: \r\nМетодологічні положення з організації державного статистичного спостереження з короткотермінової статистики виробництва продукції промисловості, затверджені наказом Держстату від 25.12.2012 № 541 (із змінами). \r\nМетодика розрахунку інтегрального індексу виробництва (враховуючи індекси промислової та будівельної продукції), затверджена наказом Держкомстату від 02.08.2005 № 224 у редакції, затвердженій наказом Держстату від 14.03.2013 № 91."},{"name":"info","title":"інформація","description":"Дезагрегування: \r\nВ цілому по Україні.\r\nЗа видами економічної діяльності з виробництва харчових продуктів."},{"name":"info","title":"інформація","description":"Інформацію наведено без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, м. Севастополя та частини тимчасово окупованих територій у Донецькій та Луганській областях."}],[{"code":"коди","attributes":"атрибути","period":"період","data":"дані"},{"code":"01","attributes":"Індекс виробництва харчових продуктів","period":2015,"data":"88.6"},{"code":"01.1","attributes":"Виробництво м’яса та м’ясних продуктів","period":2015,"data":"100.2"},{"code":"01.2","attributes":"Перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків","period":2015,"data":"78.5"},{"code":"01.3","attributes":"Перероблення та консервування фруктів і овочів","period":2015,"data":"84.7"},{"code":"01.4","attributes":"Виробництво олії та тваринних жирів","period":2015,"data":"85.9"},{"code":"01.5","attributes":"Виробництво молочних продуктів","period":2015,"data":"91.7"},{"code":"01.6","attributes":"Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості, крохмалів та крохмальних продуктів","period":2015,"data":"101.1"},{"code":"01.7","attributes":"Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості","period":2015,"data":"94.7"},{"code":"01.8","attributes":"Виробництво хліба, хлібобулочних і борошняних виробів","period":2015,"data":"85.3"},{"code":"01.9","attributes":"Виробництво хліба та хлібобулочних виробів, виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання","period":2015,"data":"87.4"},{"code":"01.10","attributes":"Виробництво сухарів і сухого печива, виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок тривалого зберігання","period":2015,"data":"80.7"},{"code":"01.11","attributes":"Виробництво інших харчових продуктів","period":2015,"data":"77.6"},{"code":"01.12","attributes":"Виробництво цукру","period":2015,"data":"69.1"},{"code":"01.13","attributes":"Виробництво какао, шоколаду та цукрових кондитерських виробів","period":2015,"data":"83.2"},{"code":"01.14","attributes":"Виробництво чаю та кави","period":2015,"data":"93.6"},{"code":"01.15","attributes":"Виробництво прянощів і приправ","period":2015,"data":"84.2"},{"code":"01.16","attributes":"Виробництво інших харчових продуктів, н.в.і.у","period":2015,"data":"74.7"},{"code":"01","attributes":"Індекс виробництва харчових продуктів","period":2016,"data":"108.9"},{"code":"01.1","attributes":"Виробництво м’яса та м’ясних продуктів","period":2016,"data":"104.1"},{"code":"01.2","attributes":"Перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків","period":2016,"data":"128.4"},{"code":"01.3","attributes":"Перероблення та консервування фруктів і овочів","period":2016,"data":"106.0"},{"code":"01.4","attributes":"Виробництво олії та тваринних жирів","period":2016,"data":"118.4"},{"code":"01.5","attributes":"Виробництво молочних продуктів","period":2016,"data":"99.7"},{"code":"01.6","attributes":"Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості, крохмалів та крохмальних продуктів","period":2016,"data":"103.1"},{"code":"01.7","attributes":"Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості","period":2016,"data":"97.7"},{"code":"01.8","attributes":"Виробництво хліба, хлібобулочних і борошняних виробів","period":2016,"data":"97.6"},{"code":"01.9","attributes":"Виробництво хліба та хлібобулочних виробів, виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання","period":2016,"data":"96.0"},{"code":"01.10","attributes":"Виробництво сухарів і сухого печива, виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок тривалого зберігання","period":2016,"data":"101.4"},{"code":"01.11","attributes":"Виробництво інших харчових продуктів","period":2016,"data":"111.3"},{"code":"01.12","attributes":"Виробництво цукру","period":2016,"data":"133.6"},{"code":"01.13","attributes":"Виробництво какао, шоколаду та цукрових кондитерських виробів","period":2016,"data":"97.2"},{"code":"01.14","attributes":"Виробництво чаю та кави","period":2016,"data":"103.6"},{"code":"01.15","attributes":"Виробництво прянощів і приправ","period":2016,"data":"100.8"},{"code":"01.16","attributes":"Виробництво інших харчових продуктів, н.в.і.у","period":2016,"data":"93.8"},{"code":"01","attributes":"Індекс виробництва харчових продуктів","period":2017,"data":"107.1"},{"code":"01.1","attributes":"Виробництво м’яса та м’ясних продуктів","period":2017,"data":"104.3"},{"code":"01.2","attributes":"Перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків","period":2017,"data":"109.2"},{"code":"01.3","attributes":"Перероблення та консервування фруктів і овочів","period":2017,"data":"101.6"},{"code":"01.4","attributes":"Виробництво олії та тваринних жирів","period":2017,"data":"117.5"},{"code":"01.5","attributes":"Виробництво молочних продуктів","period":2017,"data":"100.8"},{"code":"01.6","attributes":"Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості, крохмалів та крохмальних продуктів","period":2017,"data":"98.9"},{"code":"01.7","attributes":"Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості","period":2017,"data":"95.1"},{"code":"01.8","attributes":"Виробництво хліба, хлібобулочних і борошняних виробів","period":2017,"data":"98.5"},{"code":"01.9","attributes":"Виробництво хліба та хлібобулочних виробів, виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання","period":2017,"data":"95.4"},{"code":"01.10","attributes":"Виробництво сухарів і сухого печива, виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок тривалого зберігання","period":2017,"data":"105.1"},{"code":"01.11","attributes":"Виробництво інших харчових продуктів","period":2017,"data":"102.2"},{"code":"01.12","attributes":"Виробництво цукру","period":2017,"data":"100.9"},{"code":"01.13","attributes":"Виробництво какао, шоколаду та цукрових кондитерських виробів","period":2017,"data":"106.5"},{"code":"01.14","attributes":"Виробництво чаю та кави","period":2017,"data":"95.1"},{"code":"01.15","attributes":"Виробництво прянощів і приправ","period":2017,"data":"103.3"},{"code":"01.16","attributes":"Виробництво інших харчових продуктів, н.в.і.у","period":2017,"data":"102.3"},{"code":"01","attributes":"Індекс виробництва харчових продуктів","period":2018,"data":"98.5"},{"code":"01.1","attributes":"Виробництво м’яса та м’ясних продуктів","period":2018,"data":"99.9"},{"code":"01.2","attributes":"Перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків","period":2018,"data":"114.1"},{"code":"01.3","attributes":"Перероблення та консервування фруктів і овочів","period":2018,"data":"109.9"},{"code":"01.4","attributes":"Виробництво олії та тваринних жирів","period":2018,"data":"97.9"},{"code":"01.5","attributes":"Виробництво молочних продуктів","period":2018,"data":"101.7"},{"code":"01.6","attributes":"Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості, крохмалів та крохмальних продуктів","period":2018,"data":"89.2"},{"code":"01.7","attributes":"Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості","period":2018,"data":"91.2"},{"code":"01.8","attributes":"Виробництво хліба, хлібобулочних і борошняних виробів","period":2018,"data":"95.0"},{"code":"01.9","attributes":"Виробництво хліба та хлібобулочних виробів, виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання","period":2018,"data":"93.2"},{"code":"01.10","attributes":"Виробництво сухарів і сухого печива, виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок тривалого зберігання","period":2018,"data":"99.2"},{"code":"01.11","attributes":"Виробництво інших харчових продуктів","period":2018,"data":"98.3"},{"code":"01.12","attributes":"Виробництво цукру","period":2018,"data":"89.6"},{"code":"01.13","attributes":"Виробництво какао, шоколаду та цукрових кондитерських виробів","period":2018,"data":"107.7"},{"code":"01.14","attributes":"Виробництво чаю та кави","period":2018,"data":"104.0"},{"code":"01.15","attributes":"Виробництво прянощів і приправ","period":2018,"data":"100.0"},{"code":"01.16","attributes":"Виробництво інших харчових продуктів, н.в.і.у","period":2018,"data":"104.9"},{"code":"01","attributes":"Індекс виробництва харчових продуктів","period":2019,"data":"103.9"},{"code":"01.1","attributes":"Виробництво м’яса та м’ясних продуктів","period":2019,"data":"102.0"},{"code":"01.2","attributes":"Перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків","period":2019,"data":"104.0"},{"code":"01.3","attributes":"Перероблення та консервування фруктів і овочів","period":2019,"data":"99.4"},{"code":"01.4","attributes":"Виробництво олії та тваринних жирів","period":2019,"data":"113.7"},{"code":"01.5","attributes":"Виробництво молочних продуктів","period":2019,"data":"95.1"},{"code":"01.6","attributes":"Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості, крохмалів та крохмальних продуктів","period":2019,"data":"104.1"},{"code":"01.7","attributes":"Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості","period":2019,"data":"104.2"},{"code":"01.8","attributes":"Виробництво хліба, хлібобулочних і борошняних виробів","period":2019,"data":"94.0"},{"code":"01.9","attributes":"Виробництво хліба та хлібобулочних виробів, виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання","period":2019,"data":"91.1"},{"code":"01.10","attributes":"Виробництво сухарів і сухого печива, виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок тривалого зберігання","period":2019,"data":"99.3"},{"code":"01.11","attributes":"Виробництво інших харчових продуктів","period":2019,"data":"93.4"},{"code":"01.12","attributes":"Виробництво цукру","period":2019,"data":"82.8"},{"code":"01.13","attributes":"Виробництво какао, шоколаду та цукрових кондитерських виробів","period":2019,"data":"111.3"},{"code":"01.14","attributes":"Виробництво чаю та кави","period":2019,"data":"97.3"},{"code":"01.15","attributes":"Виробництво прянощів і приправ","period":2019,"data":"101.6"},{"code":"01.16","attributes":"Виробництво інших харчових продуктів, н.в.і.у","period":2019,"data":"64.1"},{"code":"01","attributes":"Індекс виробництва харчових продуктів","period":2020,"data":"99.5"},{"code":"01.1","attributes":"Виробництво м’яса та м’ясних продуктів","period":2020,"data":"100.0"},{"code":"01.2","attributes":"Перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків","period":2020,"data":"97.4"},{"code":"01.3","attributes":"Перероблення та консервування фруктів і овочів","period":2020,"data":"105.6"},{"code":"01.4","attributes":"Виробництво олії та тваринних жирів","period":2020,"data":"104.8"},{"code":"01.5","attributes":"Виробництво молочних продуктів","period":2020,"data":"100.2"},{"code":"01.6","attributes":"Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості, крохмалів та крохмальних продуктів","period":2020,"data":"93.6"},{"code":"01.7","attributes":"Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості","period":2020,"data":"87.0"},{"code":"01.8","attributes":"Виробництво хліба, хлібобулочних і борошняних виробів","period":2020,"data":"95.7"},{"code":"01.9","attributes":"Виробництво хліба та хлібобулочних виробів, виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання","period":2020,"data":"95.3"},{"code":"01.10","attributes":"Виробництво сухарів і сухого печива, виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок тривалого зберігання","period":2020,"data":"96.5"},{"code":"01.11","attributes":"Виробництво інших харчових продуктів","period":2020,"data":"87.1"},{"code":"01.12","attributes":"Виробництво цукру","period":2020,"data":"67.0"},{"code":"01.13","attributes":"Виробництво какао, шоколаду та цукрових кондитерських виробів","period":2020,"data":"98.8"},{"code":"01.14","attributes":"Виробництво чаю та кави","period":2020,"data":"93.2"},{"code":"01.15","attributes":"Виробництво прянощів і приправ","period":2020,"data":"104.4"},{"code":"01.16","attributes":"Виробництво інших харчових продуктів, н.в.і.у","period":2020,"data":"92.6"},{"code":"01","attributes":"Індекс виробництва харчових продуктів","period":2021,"data":"94.1"},{"code":"01.1","attributes":"Виробництво м’яса та м’ясних продуктів","period":2021,"data":"103.9"},{"code":"01.2","attributes":"Перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків","period":2021,"data":"112.1"},{"code":"01.3","attributes":"Перероблення та консервування фруктів і овочів","period":2021,"data":"108.8"},{"code":"01.4","attributes":"Виробництво олії та тваринних жирів","period":2021,"data":"80.4"},{"code":"01.5","attributes":"Виробництво молочних продуктів","period":2021,"data":"94.5"},{"code":"01.6","attributes":"Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості, крохмалів та крохмальних продуктів","period":2021,"data":"100.6"},{"code":"01.7","attributes":"Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості","period":2021,"data":"90.8"},{"code":"01.8","attributes":"Виробництво хліба, хлібобулочних і борошняних виробів","period":2021,"data":"102.2"},{"code":"01.9","attributes":"Виробництво хліба та хлібобулочних виробів, виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання","period":2021,"data":"102.8"},{"code":"01.10","attributes":"Виробництво сухарів і сухого печива, виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок тривалого зберігання","period":2021,"data":"101.9"},{"code":"01.11","attributes":"Виробництво інших харчових продуктів","period":2021,"data":"109.4"},{"code":"01.12","attributes":"Виробництво цукру","period":2021,"data":"131.9"},{"code":"01.13","attributes":"Виробництво какао, шоколаду та цукрових кондитерських виробів","period":2021,"data":"100.7"},{"code":"01.14","attributes":"Виробництво чаю та кави","period":2021,"data":"106.8"},{"code":"01.15","attributes":"Виробництво прянощів і приправ","period":2021,"data":"95.5"},{"code":"01.16","attributes":"Виробництво інших харчових продуктів, н.в.і.у","period":2021,"data":"89.7"},{"code":"01","attributes":"Індекс виробництва харчових продуктів","period":2022,"data":"79.0"},{"code":"01.1","attributes":"Виробництво м’яса та м’ясних продуктів","period":2022,"data":"89.0"},{"code":"01.2","attributes":"Перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків","period":2022,"data":"60.3"},{"code":"01.3","attributes":"Перероблення та консервування фруктів і овочів","period":2022,"data":"53.5"},{"code":"01.4","attributes":"Виробництво олії та тваринних жирів","period":2022,"data":"75.3"},{"code":"01.5","attributes":"Виробництво молочних продуктів","period":2022,"data":"79.6"},{"code":"01.6","attributes":"Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості, крохмалів та крохмальних продуктів","period":2022,"data":"75.7"},{"code":"01.7","attributes":"Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості","period":2022,"data":"87.2"},{"code":"01.8","attributes":"Виробництво хліба, хлібобулочних і борошняних виробів","period":2022,"data":"78.0"},{"code":"01.9","attributes":"Виробництво хліба та хлібобулочних виробів, виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання","period":2022,"data":"80.4"},{"code":"01.10","attributes":"Виробництво сухарів і сухого печива, виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок тривалого зберігання","period":2022,"data":"73.8"},{"code":"01.11","attributes":"Виробництво інших харчових продуктів","period":2022,"data":"78.1"},{"code":"01.12","attributes":"Виробництво цукру","period":2022,"data":"91.0"},{"code":"01.13","attributes":"Виробництво какао, шоколаду та цукрових кондитерських виробів","period":2022,"data":"73.5"},{"code":"01.14","attributes":"Виробництво чаю та кави","period":2022,"data":"65.3"},{"code":"01.15","attributes":"Виробництво прянощів і приправ","period":2022,"data":"70.0"},{"code":"01.16","attributes":"Виробництво інших харчових продуктів, н.в.і.у","period":2022,"data":"79.8"},{"code":"01","attributes":"Індекс виробництва харчових продуктів","period":2023,"data":"115.6"},{"code":"01.1","attributes":"Виробництво м’яса та м’ясних продуктів","period":2023,"data":"106.0"},{"code":"01.2","attributes":"Перероблення та консервування риби, ракоподібних і молюсків","period":2023,"data":"129.6"},{"code":"01.3","attributes":"Перероблення та консервування фруктів і овочів","period":2023,"data":"119.8"},{"code":"01.4","attributes":"Виробництво олії та тваринних жирів","period":2023,"data":"126.2"},{"code":"01.5","attributes":"Виробництво молочних продуктів","period":2023,"data":"104.0"},{"code":"01.6","attributes":"Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості, крохмалів та крохмальних продуктів","period":2023,"data":"107.2"},{"code":"01.7","attributes":"Виробництво продуктів борошномельно-круп'яної промисловості","period":2023,"data":"101.9"},{"code":"01.8","attributes":"Виробництво хліба, хлібобулочних і борошняних виробів","period":2023,"data":"103.2"},{"code":"01.9","attributes":"Виробництво хліба та хлібобулочних виробів, виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок нетривалого зберігання","period":2023,"data":"103.5"},{"code":"01.10","attributes":"Виробництво сухарів і сухого печива, виробництво борошняних кондитерських виробів, тортів і тістечок тривалого зберігання","period":2023,"data":"102.8"},{"code":"01.11","attributes":"Виробництво інших харчових продуктів","period":2023,"data":"122.4"},{"code":"01.12","attributes":"Виробництво цукру","period":2023,"data":"135.9"},{"code":"01.13","attributes":"Виробництво какао, шоколаду та цукрових кондитерських виробів","period":2023,"data":"116.7"},{"code":"01.14","attributes":"Виробництво чаю та кави","period":2023,"data":"103.3"},{"code":"01.15","attributes":"Виробництво прянощів і приправ","period":2023,"data":"105.0"},{"code":"01.16","attributes":"Виробництво інших харчових продуктів, н.в.і.у","period":2023,"data":"120.5"}],[{"name":"name of dataset","title":"назва","description":"The index of food production"},{"name":"code","title":"коди","description":"01-Index of food production;01.1-Production of meat and meat products;01.2-Processing and preserving of fish, crustaceans and mollusks;01.3-Processing and preserving of fruits and vegetables;01.4-Production of oil and animal fats;01.5-Production of dairy products;01.6-Production of flour and cereal products, starches and starch products;01.7-Production of flour and cereal products;01.8-Production of bread, bakery and flour products;01.9-Production of bread and bakery products, production of short-term storage flour confectionery, cakes and pastries;01.10-Production of rusks and biscuits, production of long-term storage flour confectionery, cakes and pastries;01.11-Production of other food products;01.12-Production of sugar;01.13-Production of cocoa, chocolate and sugar confectionery;01.14-Production of tea and coffee;01.15-Production of spices and seasonings; 01.16-Production of other food products not elsewhere classified","datatype":"string"},{"name":"period","title":"період","description":"Date in ISO 8601 format (yyyy mm). Example: 2019","datatype":"date"},{"name":"units of measurement","title":"одиниця вимірювання","description":"%"},{"name":"data","title":"дані","description":"data-The index of food production, % compared to the previous year","datatype":"decimal"},{"name":"attributes","title":"атрибути","description":"Example: Production of meat and meat products"},{"name":"note","title":"примітка","description":"NA-information is missing"},{"name":"note","title":"примітка","description":"C - confidential information"},{"name":"comparison","title":"порівняння","description":"category 1-%.\r\nIndicators are compared within their category. "},{"name":"info","title":"інформація","description":"Goal 2. End hunger, promote sustainable agriculture"},{"name":"info","title":"інформація","description":"Target 2.3. Ensure the development of sustainable food production systems that help maintain ecosystems and gradually improve the quality of land and soil, primarily through innovative technologies"},{"name":"info","title":"інформація","description":"Indicator 2.3.1 "},{"name":"info","title":"інформація","description":"Organization (s):\r\nState Statistics Service of Ukraine (SSSU)."},{"name":"info","title":"інформація","description":"Methodology:\r\nMethodological provisions on the organization of state statistical observation on short-term statistics of industrial production, approved by the order of the State Statistics Service of 25.12.2012 № 541 (as amended).\r\nMethodology for calculating the integrated production index (including indices of industrial and construction products), approved by the order of the State Statistics Committee of 02.08.2005 № 224 in the version approved by the order of the State Statistics Service of 14.03.2013 № 91."},{"name":"info","title":"інформація","description":"Disaggregation:\r\nBy Ukraine as the whole.\r\nBy types of economic activity in food production."},{"name":"info","title":"інформація","description":"Data exclude the temporarily occupied territory of the Autonomous Republic of Crimea, the city of Sevastopol and part of the temporarily occupied territories in Donetsk and Luhansk regions."}],[{"code":"code","attributes":"attributes","period":"period","data":"data"},{"code":"01","attributes":"Index of food production","period":2015,"data":"88.6"},{"code":"01.1","attributes":"Production of meat and meat products","period":2015,"data":"100.2"},{"code":"01.2","attributes":"Processing and preserving of fish, crustaceans and mollusks","period":2015,"data":"78.5"},{"code":"01.3","attributes":"Processing and preserving of fruits and vegetables","period":2015,"data":"84.7"},{"code":"01.4","attributes":"Production of oil and animal fats","period":2015,"data":"85.9"},{"code":"01.5","attributes":"Production of dairy products","period":2015,"data":"91.7"},{"code":"01.6","attributes":"Production of flour and cereal products, starches and starch products","period":2015,"data":"101.1"},{"code":"01.7","attributes":"Production of flour and cereal products","period":2015,"data":"94.7"},{"code":"01.8","attributes":"Production of bread, bakery and flour products","period":2015,"data":"85.3"},{"code":"01.9","attributes":"Production of bread and bakery products, production of short-term storage flour confectionery, cakes and pastries","period":2015,"data":"87.4"},{"code":"01.10","attributes":"Production of rusks and biscuits, production of long-term storage flour confectionery, cakes and pastries","period":2015,"data":"80.7"},{"code":"01.11","attributes":"Production of other food products","period":2015,"data":"77.6"},{"code":"01.12","attributes":"Production of sugar","period":2015,"data":"69.1"},{"code":"01.13","attributes":"Production of cocoa, chocolate and sugar confectionery","period":2015,"data":"83.2"},{"code":"01.14","attributes":"Production of tea and coffee","period":2015,"data":"93.6"},{"code":"01.15","attributes":"Production of spices and seasonings","period":2015,"data":"84.2"},{"code":"01.16","attributes":"Production of other food products not elsewhere classified","period":2015,"data":"74.7"},{"code":"01","attributes":"Index of food production","period":2016,"data":"108.9"},{"code":"01.1","attributes":"Production of meat and meat products","period":2016,"data":"104.1"},{"code":"01.2","attributes":"Processing and preserving of fish, crustaceans and mollusks","period":2016,"data":"128.4"},{"code":"01.3","attributes":"Processing and preserving of fruits and vegetables","period":2016,"data":"106.0"},{"code":"01.4","attributes":"Production of oil and animal fats","period":2016,"data":"118.4"},{"code":"01.5","attributes":"Production of dairy products","period":2016,"data":"99.7"},{"code":"01.6","attributes":"Production of flour and cereal products, starches and starch products","period":2016,"data":"103.1"},{"code":"01.7","attributes":"Production of flour and cereal products","period":2016,"data":"97.7"},{"code":"01.8","attributes":"Production of bread, bakery and flour products","period":2016,"data":"97.6"},{"code":"01.9","attributes":"Production of bread and bakery products, production of short-term storage flour confectionery, cakes and pastries","period":2016,"data":"96.0"},{"code":"01.10","attributes":"Production of rusks and biscuits, production of long-term storage flour confectionery, cakes and pastries","period":2016,"data":"101.4"},{"code":"01.11","attributes":"Production of other food products","period":2016,"data":"111.3"},{"code":"01.12","attributes":"Production of sugar","period":2016,"data":"133.6"},{"code":"01.13","attributes":"Production of cocoa, chocolate and sugar confectionery","period":2016,"data":"97.2"},{"code":"01.14","attributes":"Production of tea and coffee","period":2016,"data":"103.6"},{"code":"01.15","attributes":"Production of spices and seasonings","period":2016,"data":"100.8"},{"code":"01.16","attributes":"Production of other food products not elsewhere classified","period":2016,"data":"93.8"},{"code":"01","attributes":"Index of food production","period":2017,"data":"107.1"},{"code":"01.1","attributes":"Production of meat and meat products","period":2017,"data":"104.3"},{"code":"01.2","attributes":"Processing and preserving of fish, crustaceans and mollusks","period":2017,"data":"109.2"},{"code":"01.3","attributes":"Processing and preserving of fruits and vegetables","period":2017,"data":"101.6"},{"code":"01.4","attributes":"Production of oil and animal fats","period":2017,"data":"117.5"},{"code":"01.5","attributes":"Production of dairy products","period":2017,"data":"100.8"},{"code":"01.6","attributes":"Production of flour and cereal products, starches and starch products","period":2017,"data":"98.9"},{"code":"01.7","attributes":"Production of flour and cereal products","period":2017,"data":"95.1"},{"code":"01.8","attributes":"Production of bread, bakery and flour products","period":2017,"data":"98.5"},{"code":"01.9","attributes":"Production of bread and bakery products, production of short-term storage flour confectionery, cakes and pastries","period":2017,"data":"95.4"},{"code":"01.10","attributes":"Production of rusks and biscuits, production of long-term storage flour confectionery, cakes and pastries","period":2017,"data":"105.1"},{"code":"01.11","attributes":"Production of other food products","period":2017,"data":"102.2"},{"code":"01.12","attributes":"Production of sugar","period":2017,"data":"100.9"},{"code":"01.13","attributes":"Production of cocoa, chocolate and sugar confectionery","period":2017,"data":"106.5"},{"code":"01.14","attributes":"Production of tea and coffee","period":2017,"data":"95.1"},{"code":"01.15","attributes":"Production of spices and seasonings","period":2017,"data":"103.3"},{"code":"01.16","attributes":"Production of other food products not elsewhere classified","period":2017,"data":"102.3"},{"code":"01","attributes":"Index of food production","period":2018,"data":"98.5"},{"code":"01.1","attributes":"Production of meat and meat products","period":2018,"data":"99.9"},{"code":"01.2","attributes":"Processing and preserving of fish, crustaceans and mollusks","period":2018,"data":"114.1"},{"code":"01.3","attributes":"Processing and preserving of fruits and vegetables","period":2018,"data":"109.9"},{"code":"01.4","attributes":"Production of oil and animal fats","period":2018,"data":"97.9"},{"code":"01.5","attributes":"Production of dairy products","period":2018,"data":"101.7"},{"code":"01.6","attributes":"Production of flour and cereal products, starches and starch products","period":2018,"data":"89.2"},{"code":"01.7","attributes":"Production of flour and cereal products","period":2018,"data":"91.2"},{"code":"01.8","attributes":"Production of bread, bakery and flour products","period":2018,"data":"95.0"},{"code":"01.9","attributes":"Production of bread and bakery products, production of short-term storage flour confectionery, cakes and pastries","period":2018,"data":"93.2"},{"code":"01.10","attributes":"Production of rusks and biscuits, production of long-term storage flour confectionery, cakes and pastries","period":2018,"data":"99.2"},{"code":"01.11","attributes":"Production of other food products","period":2018,"data":"98.3"},{"code":"01.12","attributes":"Production of sugar","period":2018,"data":"89.6"},{"code":"01.13","attributes":"Production of cocoa, chocolate and sugar confectionery","period":2018,"data":"107.7"},{"code":"01.14","attributes":"Production of tea and coffee","period":2018,"data":"104.0"},{"code":"01.15","attributes":"Production of spices and seasonings","period":2018,"data":"100.0"},{"code":"01.16","attributes":"Production of other food products not elsewhere classified","period":2018,"data":"104.9"},{"code":"01","attributes":"Index of food production","period":2019,"data":"103.9"},{"code":"01.1","attributes":"Production of meat and meat products","period":2019,"data":"102.0"},{"code":"01.2","attributes":"Processing and preserving of fish, crustaceans and mollusks","period":2019,"data":"104.0"},{"code":"01.3","attributes":"Processing and preserving of fruits and vegetables","period":2019,"data":"99.4"},{"code":"01.4","attributes":"Production of oil and animal fats","period":2019,"data":"113.7"},{"code":"01.5","attributes":"Production of dairy products","period":2019,"data":"95.1"},{"code":"01.6","attributes":"Production of flour and cereal products, starches and starch products","period":2019,"data":"104.1"},{"code":"01.7","attributes":"Production of flour and cereal products","period":2019,"data":"104.2"},{"code":"01.8","attributes":"Production of bread, bakery and flour products","period":2019,"data":"94.0"},{"code":"01.9","attributes":"Production of bread and bakery products, production of short-term storage flour confectionery, cakes and pastries","period":2019,"data":"91.1"},{"code":"01.10","attributes":"Production of rusks and biscuits, production of long-term storage flour confectionery, cakes and pastries","period":2019,"data":"99.3"},{"code":"01.11","attributes":"Production of other food products","period":2019,"data":"93.4"},{"code":"01.12","attributes":"Production of sugar","period":2019,"data":"82.8"},{"code":"01.13","attributes":"Production of cocoa, chocolate and sugar confectionery","period":2019,"data":"111.3"},{"code":"01.14","attributes":"Production of tea and coffee","period":2019,"data":"97.3"},{"code":"01.15","attributes":"Production of spices and seasonings","period":2019,"data":"101.6"},{"code":"01.16","attributes":"Production of other food products not elsewhere classified","period":2019,"data":"64.1"},{"code":"01","attributes":"Index of food production","period":2020,"data":"99.5"},{"code":"01.1","attributes":"Production of meat and meat products","period":2020,"data":"100.0"},{"code":"01.2","attributes":"Processing and preserving of fish, crustaceans and mollusks","period":2020,"data":"97.4"},{"code":"01.3","attributes":"Processing and preserving of fruits and vegetables","period":2020,"data":"105.6"},{"code":"01.4","attributes":"Production of oil and animal fats","period":2020,"data":"104.8"},{"code":"01.5","attributes":"Production of dairy products","period":2020,"data":"100.2"},{"code":"01.6","attributes":"Production of flour and cereal products, starches and starch products","period":2020,"data":"93.6"},{"code":"01.7","attributes":"Production of flour and cereal products","period":2020,"data":"87.0"},{"code":"01.8","attributes":"Production of bread, bakery and flour products","period":2020,"data":"95.7"},{"code":"01.9","attributes":"Production of bread and bakery products, production of short-term storage flour confectionery, cakes and pastries","period":2020,"data":"95.3"},{"code":"01.10","attributes":"Production of rusks and biscuits, production of long-term storage flour confectionery, cakes and pastries","period":2020,"data":"96.5"},{"code":"01.11","attributes":"Production of other food products","period":2020,"data":"87.1"},{"code":"01.12","attributes":"Production of sugar","period":2020,"data":"67.0"},{"code":"01.13","attributes":"Production of cocoa, chocolate and sugar confectionery","period":2020,"data":"98.8"},{"code":"01.14","attributes":"Production of tea and coffee","period":2020,"data":"93.2"},{"code":"01.15","attributes":"Production of spices and seasonings","period":2020,"data":"104.4"},{"code":"01.16","attributes":"Production of other food products not elsewhere classified","period":2020,"data":"92.6"},{"code":"01","attributes":"Index of food production","period":2021,"data":"94.1"},{"code":"01.1","attributes":"Production of meat and meat products","period":2021,"data":"103.9"},{"code":"01.2","attributes":"Processing and preserving of fish, crustaceans and mollusks","period":2021,"data":"112.1"},{"code":"01.3","attributes":"Processing and preserving of fruits and vegetables","period":2021,"data":"108.8"},{"code":"01.4","attributes":"Production of oil and animal fats","period":2021,"data":"80.4"},{"code":"01.5","attributes":"Production of dairy products","period":2021,"data":"94.5"},{"code":"01.6","attributes":"Production of flour and cereal products, starches and starch products","period":2021,"data":"100.6"},{"code":"01.7","attributes":"Production of flour and cereal products","period":2021,"data":"90.8"},{"code":"01.8","attributes":"Production of bread, bakery and flour products","period":2021,"data":"102.2"},{"code":"01.9","attributes":"Production of bread and bakery products, production of short-term storage flour confectionery, cakes and pastries","period":2021,"data":"102.8"},{"code":"01.10","attributes":"Production of rusks and biscuits, production of long-term storage flour confectionery, cakes and pastries","period":2021,"data":"101.9"},{"code":"01.11","attributes":"Production of other food products","period":2021,"data":"109.4"},{"code":"01.12","attributes":"Production of sugar","period":2021,"data":"131.9"},{"code":"01.13","attributes":"Production of cocoa, chocolate and sugar confectionery","period":2021,"data":"100.7"},{"code":"01.14","attributes":"Production of tea and coffee","period":2021,"data":"106.8"},{"code":"01.15","attributes":"Production of spices and seasonings","period":2021,"data":"95.5"},{"code":"01.16","attributes":"Production of other food products not elsewhere classified","period":2021,"data":"89.7"},{"code":"01","attributes":"Index of food production","period":2022,"data":"79.0"},{"code":"01.1","attributes":"Production of meat and meat products","period":2022,"data":"89.0"},{"code":"01.2","attributes":"Processing and preserving of fish, crustaceans and mollusks","period":2022,"data":"60.3"},{"code":"01.3","attributes":"Processing and preserving of fruits and vegetables","period":2022,"data":"53.5"},{"code":"01.4","attributes":"Production of oil and animal fats","period":2022,"data":"75.3"},{"code":"01.5","attributes":"Production of dairy products","period":2022,"data":"79.6"},{"code":"01.6","attributes":"Production of flour and cereal products, starches and starch products","period":2022,"data":"75.7"},{"code":"01.7","attributes":"Production of flour and cereal products","period":2022,"data":"87.2"},{"code":"01.8","attributes":"Production of bread, bakery and flour products","period":2022,"data":"78.0"},{"code":"01.9","attributes":"Production of bread and bakery products, production of short-term storage flour confectionery, cakes and pastries","period":2022,"data":"80.4"},{"code":"01.10","attributes":"Production of rusks and biscuits, production of long-term storage flour confectionery, cakes and pastries","period":2022,"data":"73.8"},{"code":"01.11","attributes":"Production of other food products","period":2022,"data":"78.1"},{"code":"01.12","attributes":"Production of sugar","period":2022,"data":"91.0"},{"code":"01.13","attributes":"Production of cocoa, chocolate and sugar confectionery","period":2022,"data":"73.5"},{"code":"01.14","attributes":"Production of tea and coffee","period":2022,"data":"65.3"},{"code":"01.15","attributes":"Production of spices and seasonings","period":2022,"data":"70.0"},{"code":"01.16","attributes":"Production of other food products not elsewhere classified","period":2022,"data":"79.8"},{"code":"01","attributes":"Index of food production","period":2023,"data":"115.6"},{"code":"01.1","attributes":"Production of meat and meat products","period":2023,"data":"106.0"},{"code":"01.2","attributes":"Processing and preserving of fish, crustaceans and mollusks","period":2023,"data":"129.6"},{"code":"01.3","attributes":"Processing and preserving of fruits and vegetables","period":2023,"data":"119.8"},{"code":"01.4","attributes":"Production of oil and animal fats","period":2023,"data":"126.2"},{"code":"01.5","attributes":"Production of dairy products","period":2023,"data":"104.0"},{"code":"01.6","attributes":"Production of flour and cereal products, starches and starch products","period":2023,"data":"107.2"},{"code":"01.7","attributes":"Production of flour and cereal products","period":2023,"data":"101.9"},{"code":"01.8","attributes":"Production of bread, bakery and flour products","period":2023,"data":"103.2"},{"code":"01.9","attributes":"Production of bread and bakery products, production of short-term storage flour confectionery, cakes and pastries","period":2023,"data":"103.5"},{"code":"01.10","attributes":"Production of rusks and biscuits, production of long-term storage flour confectionery, cakes and pastries","period":2023,"data":"102.8"},{"code":"01.11","attributes":"Production of other food products","period":2023,"data":"122.4"},{"code":"01.12","attributes":"Production of sugar","period":2023,"data":"135.9"},{"code":"01.13","attributes":"Production of cocoa, chocolate and sugar confectionery","period":2023,"data":"116.7"},{"code":"01.14","attributes":"Production of tea and coffee","period":2023,"data":"103.3"},{"code":"01.15","attributes":"Production of spices and seasonings","period":2023,"data":"105.0"},{"code":"01.16","attributes":"Production of other food products not elsewhere classified","period":2023,"data":"120.5"}]]